احداث مزرعه کاکتوس میوه ده با کمترین بودجه در سراسر ایران

احداث مزرعه کاکتوس میوه ده مستلزم آگاهی از نیازها و معلومات مختص به مزارع کشت کاکتوس می باشد تا کشاورز بتواند در آخر سال یک بازدهی عالی از این گیاه مقاوم، میوه ده، ارزان و پر کاربرد داشته باشد.

اجرای صفر تا صد مزرعه کاکتوس در مساحت های مختلف

آشنایی مختصر با این گیاه جالب و مفید

کاکتوس ها جزو گیاهانی هستند که برخلاف ظاهر نسبتاً خشنی که دارند طرفداران زیادی را به خود جلب کرده اند.

این جذابیت به دلیل خصوصیات خاصی است که در کاکتوس وجود دارد.
کاکتوس ها تنوع بسیاری دارند به همین دلیل قابل تقسیم بندی هستند و مهندسین و متخصصین کشاورزی آن ها را به ۳ گروه دسته بندی می نمایند.

این گروه ها به نام های پرسکیه، اپونتیا و سرئه هستند که هریک کاکتوس هایی با ویژگی های خاص را به عنوان زیر گروه در خود جای می دهند.

حتماً اطلاع دارید که ساختار آن به گونه ای است که کشاورز بعد از کاشت آن دیگر نگران شرایط محیطی ایجاد شده برای کاکتوس مانند آب کافی، خاک مناسب و غیره نیست.

دلیل این جاست که گیاهان کاکتوس از هر نوعی که باشند می توانند خود را با شرایط نامناسب در هر مکان حتی بیابان های بی آب و علف سازگار نمایند و رشد و میوه دهی خود را هم داشته باشند.

در واقع ساقه کاکتوس مانند یک شبکه برای نگه داری و ذخیره رطوبت و آب مورد نیاز آن عمل می کند و شکل عجیب و پر تیغ آن حاکی از حفظ ساقه می باشد.

هر چند برگ ندارند و خارهای ریز و درشت آن باعث می شود افراد با احتیاط بیشتری به سمت آن بروند اما نباید از فواید آن غافل ماند.

فوایدی مثل تولید انواع نوشیدنی ها و مربا های ترش مزه از میوه کاکتوس و تهیه یک سری از داروها مانند قرص هایی که برای مکمل های غذایی به کار می روند.

نمونه ای از کاکتوس و میوه های کاکتوس در یک مزرعه

احداث مزرعه کاکتوس میوه ده در ایران

کسانی که به بحث پرورش انواع گیاهان علاقه دارند و اطلاعات کافی در این زمینه دارند، می دانند که سرمایه گذاری برای کاکتوس بسیار با اهمیت است.

این گیاه از آن جا که با شرایط آب و هوایی مناطق گرم و حتی بیابانی و خشک سازگار است و حتی میوه آن خاصیت دارویی دارد مشتریان بسیاری جلب نموده.

به همین دلیل گیاه داران و مزرعه داران به سراغ احداث مزرعه کاکتوس میوه ده می روند و در آن سرمایه گذاری می کنند.

البته پرورش کاکتوس های میوه ده بیشتر از آن که هزینه در برداشته باشد برای مزرعه دار سودآور است و او همراه با رعایت نکاتی می تواند بیش ترین بهره وری را از کشت آن داشته باشد.

لازم است بدانید که زمینی برای کشت مناسب است که خاک سبکی داشته باشد و ترکیبی از ماسه، کوکو پیت، پرلیت و پیت ماس را شامل می شود.

وجود هریک به دلیل ساختار ویژه ای است که گیاه کاکتوس در خود دارد، مثلاً وجود پیت به خاطر نگه داشتن رطوبت لازم برای رشد گیاه لازم است.

حتی گلخانه ها نیز شرایطی را در خود ایجاد کرده اند که کاکتوس های میوه ده را هم می توان در آن ها پرورش داد.

کاکتوس اپونتیا که همان کاکتوس میوه ده است حدوداً به هفته ای یک بار فقط نیاز به آبیاری دارد و به عنوان پوشش دهنده خاک بسیار با ارزش است.

اگر قصد دارید یک مزرعه به جهت پرورش و نگه داری این گیاه ایجاد کنید لازم است با مراجعه به سایت اطلاعات لازم را کسب کنید.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *